چسب خمیری ، چسبی کاربردی برای چسباندن عکس، تابلو و… بر روی دیوار است. با استفاده از این چسب ها دیگر نیازی به پونز، منگه و… نیست و در صورت جا به جایی هیچ اثری از خرابی سطح و چسب نیست. این چسبها به راحتی می چسبند و بدون اینکه جای آن روی سطح باقی بماند به راحتی جدا میشود و بارها قابل مصرف هستند .این نوع چسب برای فلز، شیشه و پلاستیک قابل استفاده است.

چسب خمیری – ایران چسب
ویژگی های چسب خمیری
- مناسب برای چسباندن تابلو و… روی دیوار
- با قدرت چسبندگی عالی
- قابلیت تحمل و نگهداری تا وزن 2 کیلو گرم
- قابلیت تمیز شدن بسیار آسان
نحوه استفاده
سطوح باید خشک و تمیز، عاری از هرگونه گرد و غبار باشند. به تعداد مورد نیاز خمیر را از پد جدا کرده، شروع به ورز دادن آنها کنید تا نرم شوند. به مقدار لازم از خمیر را در پشت کاغذ یا شی مورد نظر بچسبانید، برای نتیجه بهتر با فاصله 5 تا 10 سانتی متری چسبانده و قطعه را در محل مورد نظر بچسبانید.
چسب خمیری کاشی
چسب کاشی خمیری، چسب اماده مصرف است. برای چسباندن انواع کاشی بر روی انواع سطوح بتنی ، گچی، و سنگی استفاده میشود. در سازه هایی که دارای کشش و انبساط و انقباض هستند قابل استفاده میباشد. با استفاده از روش های سنتی و کار با پودر سنگ و سیمان برای کاشی کاری علاوه بر مصرف زیاد مصالخ ساختمانی، حجم زیادی از فضای داخلی را نیز اشغال میشود.
مزایای چسب خمیری کاشی
- سریع تر شدن فرایند نصب کاشی
- مقاومت دربرابر رطوبت
- دوام و مقاومت و چسبندگی بالا
- افزایش فضای داخلی ساختمان
کاربردهای چسب خمیری کاشی
- نصب کاشی وسرامیک روی دیوار و کف
- مناسب برای چسباندن انواع سنگ های طبیعی و مصنوعی
- برای نصب کاشی در حمام و سرویس بهداشتی
روش مصرف
گرد و غبار و آلودگی های سطح مورد نظر را پاک کنید. چسب خمیری را روی سطح کار بکشید و با کاردک دندانه دار با زاویه 45 درجه روی آن شیار ایجاد کنید. ضخامت شیارها باید 0.5 سانتی متر تا 1.5 سانتی متر بسته به نوع و اندازه کاشی باشد. چسب باید حداقل 65 درصد از کاشی را پوشش دهد در غیر این صورت باید عمق شیار ها را باید بیشتر کنید.
48 ساعت بعد از نصب کاشی با چسب خمیری، و به استحکام نهایی رسیدن آن میتوان عملیات بندکشی را شروع کرد.
آخرین دیدگاهها